FENNTARTHATÓSÁG

Professzionális használtautó kereskedésként a Sifi autó pontosan tudja, hogy az autók komolyabb károsanyag-kibocsátók közé tartoznak a világunkban. Ezért is döntött a Csepel és Halásztelek határán található autókereskedés a karbonsemlegesség mellett, és ezért ajánlják fel a leendő autótulajdonosoknak, hogy a megvásárolt gépjárművét 5000 km-ig ingyen kisemlegesítik. „Fontosnak tartjuk, hogy egy cég buzdítsa a vásárlóit is a környezettudatos életmódra, és ebben személyautóik nagyon nagy szerepet játszanak. Mindamellett, hogy a megvásárláskor ügyfeleinket megajándékozzuk az autójuk karbonsemlegességével, reméljük, hogy az 5000 km leteltével már ők maguk is ráébrednek ennek fontosságára, és a további kilométereket akár maguk is kisemlegesíthetik az oldalunkon elérhető kalkulátoron keresztül.
Partnerünk, a Carbon Solutions Global Kft. segítségével felmértük és karbon kredit nyugdíjaztatásán keresztül ellentételeztük a cégünk működéséből adódó károsanyag-kibocsátást. Karbonsemlegességünket az oldalunkra is kihelyezett ZeroCO2 emblémával tesszük minden látogatónk számára láthatóvá.  
Ez a folyamat egyszerű volt, gyors és olcsó, mellyel tenni tudunk a globális felmelegedés ellen. 
Mért fontos ez nekünk?
Napjainkban, amikor az megújuló energia és a környezettudatos életmód világát éljük, különösen fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet a cégek Társadalmi Felelősségvállalásának fontosságára. Mint az első karbonsemleges autókat árusító használtautókereskedés igyekszünk példamutatással ösztönözni ügyfeleinket, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, mert a fenntartható jövőért közösen kell felelősséget vállalnunk most, a jelenben.
Ha Ön is szeretné megtudni, mekkora saját gépkocsija karbon lábnyoma, akkor itt könnyen és gyorsan kiszámolhatja!